Gnsdrn72 canım Allah yardımcın olsun,Allah sabır versin,bende çok değildi 8 haftalıktı kalbi durdu ama kendimi nasıl teselli ettim biliyor musun?Allahım ben sağlam bir bebeği aldırmadım,evlilik dışı bir bebeği aldırmadım,sen nasip etmedin,biraz burulmuştu kalbim.İsyan etmedim.Bence sende olumlu tarafından bak,bak sonlandırmak istememişsin rabbim kalp atışını durdurmuş,belki kalp atışı durmasaydı ve sen aldırsaydın vicdan azabın çok olacaktı.İkinci bir durum ise testler kötüymüş dünyaya gelse inan ki çok daha zor şeyler yaşayacaktın.Hatta anneler ben ondan önce ölmeyim yoksa kim bakar diye dua ediyorlar 😔Benim çevremde de öyle oldu 6 aylık kayıp yaşayan.Sonra sağlıklı bebekleri oldu onla avundular.Lütfen üzülme geçecek🙏Allah o kadar büyük mi.Zorluğun arkasından bir kolaylık vardır.Benim erkek kardeşimin üniversite arkadaşı vardı çocuk trafik kazasında vefat etti bak kaç yaşında insandan bahsediyoruz.Annesi tekrar hamile kaldı o yaşında sırf üzüntüsünü atmak için,oğlu oldu ve vefat eden oğlunun adını koydu.Çocuk abisinin kopyası :(.O kadar benziyor ki.Lütfen insanlar neler yaşıyor şükredelim 😔Üzülme Allah yardımcın olsun 🙏