Aylinshn İyi günler anneler 🤗 36+1 haftalığım kilosu 3 kilo 40 Gr dedi sizce nasıl sizin bu haftalarda nasıldı 🤗
BabyPoyraz Aylinshn 35+3 haftalıktı en son gittiğimde ve 2700 kilosu şimdi pzrts gidicem gidicem 36+3 oluyor o zaman bakalım kaç olur ☺️
Svddzmn12 Hsynry aslında herkes bu 3 lüyü soyuluyor kaşar ceviz muz ben de yıyorum diyebiliriz cok iştahım yok ama kızım in zorlucam teşekkür ederim canım ☺️
minikgunesim Aylinshn ben 36+2 de doğum yaptım 3240 dı bence normal kilosu ben erken doğma riski bar diye kilo yapan şeyler yemiştim son zamanlarda
Aysg Aylinshn kızım çok minnak 35. Hafta da 2 kiloydu şimdi 36. Haftadayim baskisi da çok fazla erken gelecek diye korkuyorum, nasıl beslendiniz kilo alması icin
elifeflinmom Aylinshn 35+4 de 3000 kiloyduk 37+4 olduk yarın randevum uz var merakla bekliyorum kaç kilo olduk acaba😍💞
gozdeee-1 Devlet hastanesi bebek kilosunu söylemiyor ben kaç kez gittim hep haftasıyla uyumlu dediler. Bu kez ne diyecek bakalım çok merak ediyorum bebeğimin kilosunu falan