Rukiyealtntsss Kızlar ben bu ay yumurtlama testi yaptm eve yumurtlama oldu bitti göğüs ağrım geçmedi yumurtlama biteli 5 gün oldu normalmi acaba gebelik belirtisi olabilirmi
Bus_ak18 Rukiyealtntsss test yapsan zaten çıkmaz ama. Benimde yumurtlamadan beri geçmeyen göğüs ağrım vardı gün geçtikçe arttı en belirgin gebelik belirtim buydu. Adetine 3gün kala ovuslayon testi yap varsa 2. Çizgi koyu çıkıyor bn öyle öğrendim
Defnederen Rukiyealtntsss yani adet günümde yumurtlamam oldu göğsüm kasığım ağrıyor da daha test yapmadım cok erken ben bile yapmadım cıkmaz diye düşünüyorum
Bus_ak18 Rukiyealtntsss ben üstüne yatamıyordum özellikte alt tarafından koltuk altıma doğru yayılan bi acıydı
Deletedmom281 Defnederen 🌿fark etmiyor ki kimi zaman hiç ovulasyon olmadan regl olunur kimi zaman iki kez ovulasyon olur kadın bünyesi her ay aynı olmuyor. Öyle ki her ay aynı gün bile yumurtlama olmuyor. Siz yine de değerlendirin. Ben kızıma hamile kaldığımda iki kez ovulasyon olmuştu biri reglye 4 gün kala diğeri reglilinin 10-11 günüydü ve ikinci ovulasypnda kızım oldu. Olmaz olmaz deneyin
Defnederen Rukiyealtntsss düşünmemeye calış canım elinde ovulasyon varsa yap bi bak istersen ama gebelik için çok erken diye düşünüyorum bende gecen ay göğüs sızımdan uyuyamadım adet oldum birazda psikolojik oluyor
Defnederen Deletedmom281 bendede öyle oldu zaten denedim de şimdi 5 gün önce olmuş yumurtlama göğüs ağrısı var gebelik olsa diyorum erken cıkmaz yumurtlama tekrar olsa diyorum arası cok kısa bende sizin gibi oldum 27 haziranda bi yumurtlama 6 haziran da adet günümdede yumurtlama oldu
yba Benim sürekli göğüs ağrım oluyordu (yumurtlamadan adete kadar neredeyse 3 haftanın tamamında) direkt gebelik demek değil Bilgin olsun kendini hamileyim diye şartlandırırsan üzülürsün. Hamile kaldığım ay hiç bir belirtim yoktu.