Snszasla 13+3 günlük hamileyim ilk gebeliğim sağlık ocağı 12. Haftada decavit e geçmemi söyledi ama kendi gittiğim kadın doğum doktoru regenesis max in ondan daha iyi ve kapsamlı olduğunu decavit i değil regenesis max I kullanmaya devam etmem gerektiğini söyledi sizce doğrumu yapıyorum acaba bi çok hamile kadın decavit i kullanıyor biliyorum ama doktor da öyle söyleyince ve ilk gebelik olunca tecrübesiz kaldım sizin fikriniz nedir acaba 🧐?
Unlukacar Snszasla kesinlikle regenesis bana doktorum önerdi ama aynı zamanda kuzenimin eşi eczacı ikisinin arasında ki farkta regenesis içerik açısından azda zengin daha iyi dedi
Wonderanne Snszasla doktorunun önerisini dinle decavit çok kilo yapıyor diyorlar ve ben açıkçası aldığım bunca kiloyu ona bağlıyorum
Mervegcl Alinadire canım decavit ben de mide bulantı yapıyo ne zaman alıyorsun sen aç mı tok mu alıyosun
Yelizonan Eğer hafta da 2 kere balık tüketmiyorsan,regenesis max derim. İçeriğinde Omega 3 olduğu için öyle demiş doktorun,çünkü benim ki de aynı şeyi söyledi☺️
Snszasla Yelizonan şu am maalesef tüketemiyorum balıgı regenesis in içinde ki Demir in de decavit den daha iyi olduğunu söylemişti ben tereddüt ettim biraz doğrumu yapıyorum diye
Snszasla Unlukacar ozaman decavit kullanmamakta iyi yapıyorum ilacı Sağlık ocağı verdi ama doktor öyle deyince bir tane bile içmedim bebeğe karşı yanlış birsey mi yapıyorum diye ikilem de kalmıştım
Unlukacar Snszasla sen doktorunu dinle canım sağlık ocağındakiler herkes e aynı şeyi söylüyor ben doktorumun söylediğini uyguluyorum canım eğer decavit kullanıyorsan doktorunla konuş mutlaka
Snszasla Wonderanne gebelik öncesinde de regenesis kullanıyordum iyi bi ilaç biliyorum ama 12. Haftada geçmen gerek denilince dedim bebişe karşı eksik ilaç mi kullanıyorum geçmemekle o yüzden şüphe etmiştim kilo durumum halen aynı bide okuyorum decavit çok bulantı ve halsizlikse yapıyormuş
betul2009_ Wonderanne ben de 20 haftalık hamileyim devid 3 ve gyno Ferro sanol kullanıyordum dün aile hekimine gittim asi için bana decavid yazdı iki gündür kullanıyorum kendi gittiğim özel doktorum öyle bir şey önermedi. Siz böyle söyleyince ben de bir kararsız kaldım açıkçası doktora sormadan başlamıştım
Snszasla Happydef bana da geç der mi bilmiyorum aslında gebelik boyunca bunu kullanabilirsin demişti çünkü şimdide değiştirmedi ona devam diye
Wonderanne Snszasla merak etme doktorun zararı olacak ya da fazla gelecek bir şey onermez bir dahaki gebelikte decavit kullanmayı düşünmüyorum ayrıca 12.haftada bütün gebeler başlıyor vitamine
Snszasla Skarakas farklı düşünen bi çok doktor varmış ozaman decavit i önermeyen bu sayede biraz içim rahatladı gerçekten 🤗
Snszasla Gizeem3535 bundan sonra almayayım ozaman belki ilerleyen haftalarda benim vitamini mi de değiştirir
Snszasla Emineerd doktorların görüşleri farklı oluyor demekki canım bana kullanma dedi bende o yüzden tereddüt etmiştim
Snszasla Wonderanne tabi orası doğru yanlış bilgi vermez ama diyorum ya herkes onu kullanınca ilk gebelik olunca tecrübesiz kaldım doktoru dinlemeye devam edeyim ozaman 🤗teşekkür ederim
Snszasla ecembugra53 yaşayıp öğreneceğim ozaman bende 😊teşekkür ederim 🤗 regenesis max I kullanmaya devam edeyim