GulcanYvz Kızlar kötü mü ? Cam diye aldım 6-12ay diyor su veririm yenidoğan için avent alırım diye düşündüm iyi değil mi iade mi yapayım kullanan var mı ?
minik10eller GulcanYvz ben de bime geldiğinde almıştım zaten 15 lira bir şeydi. 0-6 ay almıştım bebişe iyi gelmezse avent alırım diye düşünüyorum önce deneyeceğim yani en olmadı deliği genişletir yaşına geldiğinde kullanılırız
gldnn GulcanYvz kuzum o zmn bildiginden sasma ben hem bim hem a101 den aldim ama madem bu sorun varsa bende baska bi yedek alirim cunku gorumcem dogumdan itibaren kullanio sordum biberon iyi dedi bana ben de ona guvenerekten soyledim sana icine sinmediyse iade et tabi
GulcanYvz gldnn deliği çok geniş fazla akar tıkanır gibi sanki burda birinin bebeği öyle olmuş değiştirmiş kullanmamış kafam karıştı baya
Deletedmom281 GulcanYvz 🌿arkadaşın dediği doğru bu tarz olanlar biberonu ters çevirir çevirmez akıtıyor Yenidoğan için hiç uygun değil daha emmeye başlamadan ağzı doluyor Allah korusun bebeğin tıkanır genzine gider boğulma riski geçirir.
GulcanYvz gldnn hayırlısı canım çok yorum gördüm pişman oldum en iyisi geri vermek kaliteli olsun 1 tane olsun en mantıklısı sanırım
Aygul01 GulcanYvz Valla canım o tarz marketlerden ben sağlık içeren hic bisey almazdım. Sonucta emzik biberon cocugun agiz yapısının gelişimini etkiliyor. Ben cesaret edip kullanamazdim açıkçası ama kullananlar var onlarda memnum
Aygul01 GulcanYvz aynen avent tavsiye ederim anne göğsüne en yakın biberon diye ondan aldık. Yenidogan seti var bi bak istersen