Sema166 Yesimmm93 Valla o anne babaya bakmıyo bence eşimde bende iki üşengeciz 40 yıl yatsak of demeyiz ama bu çocuk kime çekti bilmiyorum demek anne babanın aktifline bakmıyo bu minnoşlar 😁
Ozlemyildirim Gamzeee55 tşk ederim doktora gittim bunun icin buraya mi gelinir falan dedi ama şükür bebegim iyi
Beyza12344 Gamzeee55 merak etme hissetmek kalmıyorsun uzaktan karnının üzerinden izliyorsun hareketlerini 😃😃 bir de kucağımızda kıpraşsalar hayırlısıyla
deletedmom24 Gamzeee55 ben 13 haftalığım dün yatarken alt tarafa toplandı yumruk gibi sevinçten ağladım doktoru aradım olabilir öyle ama tekmelerine daha çok var dedi 🙂 olsun bu da yetti bana 💕
Gamzeee55 deletedmom24 bi kaç hafta sonra sanki içimde mısır patlıyomuş gibi 😅😅oluyoo ama tekme oldugunu dsha net hissedıyosun canımm 😍😍
[silindi] Gamzeee55 ya bende bi net hissedebilsem🙄19 haftamız bitti ama hâla net değil iki gündür karnım arada titriyor programda bebeğin hıçkırıkları yazıyor ama içinde hareket hissetmiyorum sadece sallanıyor 😅 bide bugün bir kere tekme oldu gibi ama emin olamıyorum ya😔
Gamzeee55 Bende bu hıckırıgı hissedemedim 😅 herkeste aynı olmuyo demekki canım yakındır gittikce daha cok artıyo zaten hareketleri bazen hiç anlamıyorum bnde mesela 2gün felan ☺☺
[silindi] Gamzeee55 kaç haftalıksın ☺Bende karnım titriyordu baktım bebeğim bölümünde yazıyor hıçkırıyormuş😍☺