Nurhanelbi Kedili_Anne merhaba ben de Ankara da tüp bebek tedavisi yöntemiyle hamile kaldım ikinci hsmileliğim yine tüp bebek tedavisi ile oldu. Söylediğiniz şeylerin aynısını kendi doktorum için de söyleyebilirim. Prof. Dr. Tuncay Nas benim doktorumun adı. Çok memnun kaldım kendisinden. ben de onu tavsiye ederim tüp bebek düşünen arkadaşlara.
Nurhanelbi Edafr ikinci gebeliğim Aralık başında başladı çok şükür tedavi ile. İlaçları bu sefer kendiniz ödedik. İlaçlar hariç onbin tl kadar ödedik.
Edafr Kedili_Anne aynen kuzum bende öyle diyorum az bile olsa yumurtam var çok şükür Allah ol derse olur inşallah ALLAH razi olsun canım sende sağ saglim büyüt insallah bebeğini❤️
Twinksmom Edafr Az para değil psikolojik olarak da zor. Bu sebeple 3-5 ücrete bakmadan en iyisi kimse ona gidin iyi araştırın nasipse sonra olur 😊Benim 20 tuttu şimdi doğumda o doktorda muayne vs dahil 13 oluyor
Buselensi Kedili_Anne canım adresi nere ve sadece tüp bebek ücreti ne kadar dogum falan hariç sadece tüp bebek ücreti
Kedili_Anne Buselensi via flat iş merkezinde, prof dr seyit temel ceyhan yszarsan sitesinde iletişim var, armada avm nin yanı. 10 bine yakın tuttu ama ilaçların fiyatı değişmiş olabilir. 6500 dondurma ve toplama, 2000 transfer ücretiydi.
Kedili_Anne Buselensi 10 bin civarıdır canım. İlaç fiyatları değişmiştir muhtemelen. Toplama ve dondurma 6500 transfer 2000. İlaçlarla 10 u geçer biraz. Muayeneler 400 er lira.