sevbun-88 Esin122 pilates topuyla hareket yapmaya başladım dizlerim çok ağrıyor oturup kalkmada sorun yaşıyorum dizlerim ağrıyor🤢
Skarakas Esin122 henuz beni zorlayacak bi agrim sizim yok 37+3 yarin çati muayenem var insallah hersey istedigim gibi olur 😊
Yagmurella Esin122 25 ine kadar kendi doğmazsa suni ile baslatıp doğurmaya calıscaklar beni cünkü sekerden dolayı bebek kilo alıyo insallah kendi dogar diyorum 38 deyim Agrı sızk var altda agırlık yürüme zorluğu bel agrısı☹️
elifeflinmom Skarakas aynıymışız benimde ağrım yok baklm yarın bende gidicem catı muayenesi yaparmı doktor ne der bilmiyorum 🤦♀️
basakaydemir 37+3 4 gün önce muayene de 3 cm açılma vardı daha doğrusu 2ydi 3 yaptı doktor müdahale etti bekliyorum. Değişik değişik dansçılar ara ara oluyor ama çözebilmiş değilim henüz ne olduklarını
Durab01 37+5 ara ara kasıklarım da ağrı oluyor , Dizlerimde agrıyor acaba doktora gitmelimiyim ? Cumartesi günü randevum var
Skarakas Esin122 cati muayenesi dogum hakkinda bilgi vermek icin yapiliyor. Kiminin bebegi gec donuyormus bebekle alakali oldugunu dusunmuyorum. Benim 32. Haftamdan beri dönmüs durumda
Wonderanne Esin122 40 i bekleyecek galiba bizim doktor hiçbir şey demiyor sancım çıkmıyor muayene de yapmadı daha bakalım 17 günümüz var
Esin122 Wonderanne canim belli degil cocuk sag kasigimin orda kafasi eger kanala gelirse normal dedi kuzum.yoksa epidural sezeryan
Hkose_972 Esin122 37+2 yim hafif hafif ağrılarım başladım ama nstde çıkmıyorum normalde 19 günüm kaldı ama iekerimden dolayı sezaryan olucam haftaya gün vericek inşallah doktorum❤