Meleksima 5 gun hastanede yattım ıcerde kalır belkı bıraz daha dıye ama nasıp olmadı. ALLAH RIZASI İCİN BOL DUA EDIN. YASAM SINIRINDA OGLUM.
Deletedmom337 Meleksima Rabbim yardımcın olsun canm umarim minik bebis hep guclu kalir ve burbirinize kavusursunuz
Gunsss Allah size bağışlasın 🙏 daha dün bir arkadaşımın bebeğini konuştuk 24 haftalık doğdu şimdi 2,5 yaşında maşallah çok sağlıklı sizinki de öyle olur inşallah 🙏🙏
Zuzuum Rabbim bebişine şafi adıyla şifa versin sana ve eşinede dayanma gücü versin canım siz güçlü olun yanında ağlamamaya çalışın mümkün mertebe minicik bedeni anlıyo duyuyo herşeyi sütün ona çok faydalı süt sağ bol bol versinler bebişine
Bahriye06 Meleksima benim kızımda dr sınır 750 gr dedi kan akışı bozuktu ara ara beslene biliyordu tamam 750 oldu doğum dedi gebelik zehirlenmesi başladı 770 gr doğdu 94 gün küvezde kaldı 1500grla taburcu oldu şimdi 8 yaşinda Kuzum maşallah inşallah senin bebeğin de hayata sıkı sıkı tutunacak
ecembugra53 Meleksima Rabbim tez zamanda Şafi ismiyle şifasını versin tez vakitte kucağına alaşın canım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
aysegzr_aslan Meleksima Allah yardımcınız olsun inşallah Allah bebeginizi saglıklı cıkarmayı nasip etsin
selin4141 Meleksima dualarımız sizinle canım Allah yardımcınız olsun inşallah yiyecek ekmeği vardır hiç üzülüp kendini strese sokma bazı şeyler elimizde olmuyor maalesef kuzum Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏
Kubrararr En büyük korkularımdan birisi erken doğum.. Allah yardımcınız olsun canım benim Sen Çoook Güçlü Bir ANNESİN, bebeğinde senin gibi güçlü olacak ve kollarına alabileceksin buna inan her zaman ve asla pes etmeyin. Dualarım sizinle
Tedenss71 Meleksima Rabbim şafii ismiyle şifa versin ve size bağışlasın acısını göstermesin inşallah dualarımız sizinle 🤲🏻🤲🏻🤲🏻