Selam kızlar dogum hikayem biraz uzun :)
Bebegim 32 haftalikken suyunun aşırı az oldugunu ogrendim doktorum surekli bi hafta daha dursun diyerek hamileligimizi 38 haftaya kadar getirdik. 38. Haftada artik beklemeye gerek olmadigini suyunun bittigini soyledi ve suni sanciyla dogumum baslatildi öglen 1 de suni sanci takildi acikligim 3 cmdi ertesi gün saat 10 a kadar suni sanci takili kaldi 20 saat boyunca suni sanci yedim agri sanci baya doruktaydi ama dayandım sabrettim ilk dogumum normal oldugu icin 2.de oyle olur acilir diye bekledik 20 saatte suni sayciyla bir cm bile aciklik olmadi 3 cmdi hala. Doktorlar artik bebegin hic ilerlemedigini sezeryana alinip alinmamak istedigimi sordular ben 1 cm dahi ilerleme olsa sabredicektim ama hicbi degisiklik yok ve 20 saat suni sanci beni mahvetmisti artik nefes almaya halim yoktu kabul ettim. Sezeryana alindim belden asagisi uyusturuldi önce korktum ama sakinlestirdiler bebeginin sesini ilk sen duymak istemez misin vs gibi. Sakin bi sekilde bitti ilk saatler biraz dikis agrim oldu ama suan koridorda yuruyorum. Bebegim de biraz sarılık var uyuyor zor emiyor emmiyor daha dogrusu ama atlaticaz insallah. Hepinize sanci cekerken dua ettim Rabbim herkese hayirli dogumlar nasip eylesin en iyi doktorlarla karsilastirsin 💟