bus_ra Aekadaslar 24 haftalık hamileyim ilişkiden sonra kanamam oldu acile gidecem birazdan sizde de böyle oldu mu hiç
Marryy bus_ra bende de olmuştu hatta daha geçen tekrar yaşadım 35 haftalığım doktora gittiğimde ultrasondan baktı bir sorun yok dedi ilişkiye ara vermemizi söyledi kendi düşünceme göre muhtemelen tahriş oldu yada zorlandı ilişki esnasında
yigitalpinannesi40 Plesantan aşağıdamıydı genelde o zaman kanama olacağını söylemişti bana doktor benim aşağıdaydı ilişki yasağım vardı başından beri
bus_ra yigitalpinannesi40 gecen hafta gittim doktoro hiç öyle bişey demedi bana şimdi acile geldim doktor Baska hastayla ilgileniyor diye nstye bağladılar
bus_ra EylulEsen geldim de 1 saattr doktoru bekliyorum Baska hastayla ilgileniyor beni nstye bağladılar
bus_ra yigitalpinannesi40 tesekkur ederim canm alttan muayene ettiler lekelenme tarzında kanamam vardı hala kanamadan dolayı hastaneye yatış yapıldı
bus_ra Marryy bana da ilişkiye biraz ara verin dedi çocugun sağlığı çok şükür iyi ayrıntılı ultrasona girdim 6 aylık olduğum için erken doğum riskinden korktular tedbir amaclı yatıs yapıldı