Fatma6161 10+ 5 haftalık hamileyim sürekli idrara gıdıyorum böyle olan varmı doktor ıdrar tahlili yaptı birşey cıkmadı çözümü nedir uyuyamıyorum bu nedenle
nazeninhanim Fatma6161 😂😂 öyle oluyor hayatım çoğumuz öyle olduk hatta şu an bile öyleyim 23 hafta ..
Mircet Fatma6161 ben de ilk haftalarda öyleydim 25 lere gelince rahatlamıştım 32 deyim daha beter oldu 😂
Babyy1S Fatma6161 yakinda tuvaletin onunde yatıcam 17haftlgm dısarı ckinca sknti yok evdeyken surekli tuvaletteym sayamadm en az 10 kere heralde 😂
Kapalikutu Fatma6161 ilk haftalar benim de öyleydi hatta şimdi 28.haftadayım hala öyle 😂 sanırım böyle de devam edecek hiç bitmedi tuvalet yolculuğum. İlk haftalar doktora böyle sorunca bana hamileliğe hoşgeldin derdi hep 😂
Babyy1S Fatma6161 ilerde haftam buyudukce ne oluck bilemiyrm benm ki çok harektli bir rahat dursa keske 😂
DilanDag Fatma6161 usandım bıktım yildim artık üç dakikada bir wc gidiyorum dışarı çıkamıyorum bu sorun yüzünden doğru düzgün 😔😔😔
Cansucasalin Haftaya kadar bişey yoktu su an 16. Haftadayım 15 dk da bir tuvalete gidiyorum🤷🏼♀️😅🤦🏼♀️
Manyakcadl Fatma6161 32 deyim , bak wc ye kalktim, bu bu gece 3. 🤦🏻♀️ Uykum da kacti artik🤦🏻♀️ Yani anlayacagin yolun uzun wc konusunda🤣🤣🤷🏻♀️