Gocmnn Mide yanmasıyla nasıl başa cıkıyorsunuz? Bogazımda sürekli bir asit tadı hiç bişeyden tat alamıyorum varmı yaşayan 🎈
Beyza26 Gocmnn hiç bir şekilde baş edemiyorum 40 haftalık oldum daha da çoğaldı anlamıyorum nasıl geçecek 🤦🏼♀️
ipeginannesi Gocmnn çıkamıyorummm, resmen 8 aydır çekiyorum. Doğsa da düzelse diye dört gözle bekliyorum. Açken ayrı tokken ayrı ağzıma su doluyor acı ekşi iğrenç bir tat. Şuruplar da işe yaramıyor onların tadı da mide bulandırıcı
Gocmnn Teşekkürler kızlar doktora msj atiyim ben en iyisi hamgisini aliyim diye yok bende başedemiyorm
Prensesannesi96 Cnm bendede var maden suyu ömrümde içmiş değildim ama aşırı rahatlatıyor sade maden suyu tavsiye ederm geçmiş olsun tez zamanda gecer inşallahj bendede ckarttıktan sonra oluyor mahvoluyorum 😭
Zeynepli1234 Gocmnn gaviscon verdi bana doktorum anında saniyeler içinde kesiyor . Hiç çekme doktoruna söyle şurup yazsın ben kullanmaya başlayınca oh be şükür dedim
Bernasmr İlk başlarda gaviscon şurup çok yardımcı oluyordu ama artık oda kâr etmiyor. Midemi bulandırıyor ve en son istifra ediyorum bazen rahatlatıyor bazen iyice yakıyor midemi😩 soda ve badem deneyebilirsin biraz biraz alıyor yanmayı
Esilyaa Pinar06 valla pek fark etmiyor ne zaman aşşırı bi yanma hissetsem bi ölçek içiyorum hemen kesiyo
Esraaa02 Gocmnn benim hep gece oluyor nefret ediyorum uykudan uyanıyorum sürekli kusacak gibiyim gidip süt içiyorum o biraz iyi geliyor 😞