Esraumit Zeynocemre ben muhammed ismini ruyamda gormustum.kaynımın ismide muhammed.muhammed eymen koyarım oğlum olursa
Kubra_dmrr Bizimki Muhammed Eymen olacak inşallah Eymen de anlam olarak çok güzel tavsiye ederim. Onun dışında Muhammed Emir Muhammed Ali olabilir
Esen Zeynocemre bence isim yakismasina bakmayın benim kursta hocam diyor ki çocuğa bi isim koyduysanız muhammet musa isa vs. Birde hafif isim koyun taşıamıyorlar ağır geliyor arkadaşımın kızının adı ennur du allah'ın isimlerinden dediki hafif bisey daha koyun su deniz nehir gibi hafifletsin. Benimki sadece öneri siz araştırın yine tabi 🤗
Nur Zeynocemre Canım biz Allah'ın izniyle Muhammed Eymen koyacağız. Ama ben Muhammed Arel - Muhammed Kayra'yı da çok düşündüm anlamları da çok güzel bir bak derim (:
Sema166 Zeynocemre Her isim yakışır bence ama yinede emir, bera, asaf, ali gibi ağır olmayan isimler daha güzel olur bende allah nasip ederse muhammed ensar koyucam 🙏🏼
Mehtap17 Zeynocemre muhammed ali olabilir💕 çok uzun bi isim belki ilerleyen zamanlarda zor gelebilir o yüzden biri uzun biri kısa dengeler diye düşünüyorum ☺
Elostoprak Zeynocemre bende hamileyim oğlum olacak Muhammed toprak koyacaz inşallh Muhammed emirde çok güzel kardeşimin adı emir olduğu İçin emir koymadık
Sinemstf Bizde Muhammed Ali koycaz inşaallah Allah nasip ederse.. hem Peygamber ismi hem Ali ( rahmetli babamın ismi) hem de Sonradan müslüman olan Muhammed Ali gibi güçlü olsun dedik.. kısaca böyle düşündük🙏🙏