Ebaki Kizlar gülten sağır nasıl bi doktor giden var mi memnun olan felan numune hasatnesine gidiyorum ama gonlume gore bi doktor bulamadim tavsiyeniz var mi
MucizeM_5 Ebaki Gülten hanıma arkadaşım gidiyor gayet memnun 🤗Bende ömür beye gidiyorum bende memnunum 👍🏻
Neclanur Kardeşim kendisinde doğum yaptı o zaman yıldızlı özel hastanedeydi doktor iyi bi doktor çok açıklayıcı degik ama ve biraz pimpirikli
Dytbsr Numunede Filiz hanımı önerdiler, Ben imperialde Dilek hanımın hastasıyım ama devlet hastanesi ile birlikte götürmek istedim kontrolleri o yüzden araştırdım Filiz hanımı önerdiler henüz randevu al ak nasip olmadı
ayse1205 Dytbsr canım numune ücretli mi acaba bilgin var mı bi de numune nerde ben trabzonlu değilimde orda yaşıyorum doktor arıyorum ama
Mervenurbalylmaz Randevular cok dolu devlette sıra bulmak pek mumkun değil, gülten hanım iyi diye duydum ama hiç gitmedm
kaderbgs Gülten hanıma medicalparktayken hitmiştim çok iyi anlayışlı bi doktor.Levent beyi de öneririm o da çok güleryüzlü . Ama ben nedense hiç bir şekilde randevu bulamıyorum 🤷♀️
Dytbsr ayse1205 numune devlet hastanesi yani özel muayene ücreti yok. Nasıl tarif etsem bilemedim ama eski avni aker stadyumunun karşısı. Meydandan dolmuş var direk fatih dolmuşu önünden geçiyor. Trabzon valiliğinin ilerisinde kalıyor. 🌸