Elifdoan snka2021 vücuda bebek tutunmaya çalışırken yatıp dinlenmen için biraz halsizlik yapıp sürekli uyku hali yapar. Enerjik olsan kendini yorarsin bebiş zorlanir, bu yüzden bunye bu şekilde ayarlanmış, 4.ayi gör bak nasıl enerjin yerine geliyor 😂
BabyPoyraz snka2021 35 haftalığım hala uyuyorum bıraksalar akşama kadar uyurum 😳🙈 Çocuk doğduktan sonra nasıl olcak hiç bilmiyorum 🤭😂
Tgbakml İlk üç ay sürekli uyuyordum sabah kalkıyordum diğer odaya geçince tekrar uyuyordum uyanık olduğum saatler çok azdı resmen 😂😂üç aydan sonra bitti ama merak etmeyin 🌸🙋🏼♀️
kar_kristali snka2021 ilk oğlumda bende oyleydim çalışırken bile gözüm yarı kapalıydı molayı iple çeker 5 dk bile olsa uyurdum 🙈işe bile çok geç kaldım bu yüzden alarmı hep 5 dk erteleye erteleye bide bakıyodumki geç kalmışım😂😂 her hamilelik aynı olmuyormuş şuan kızıma hamileyim ilk aylar böyle uykum yoktu.. 34 haftalık olduk bu seferde uyuyamıyorum🙈
Mink snka2021 ilk 3 ayım uykuda ve aç geçti 😂 sonraki 3 ay çok iyi düzene girdim hamileliğin en güzel zamanı diyebilirim 😊 son 3aydayız çok şükür şimdi de uyuyamıyorum mesela 😂😂😂
Nesrin54 snka2021 ilk3 ay öyleydi benim de koltukta oturdugum yerde uyurdum dayanamazdı gözlerim.. sonra da bir enerji patlaması oluyor :)))
kar_kristali snka2021 bilmem 🤗Allah gönlüne göre hayırlısını versin oğlumla kızımın hamileliği birbirinden çok farklı geldi🙂her hamilelik bir olmuyormuş onu anladım
Deletedmom262 snka2021 normal canim. Ben is yerinde bile saniyelik uyukluyordum. Son ayda oluyor tatli bir uyku cokuyor
Tubasim snka2021 son haftalar uyunmuyor canım, bende ilk aylar hep uyurdum. Şimdi erkenden uyanıyorum 🤷♀️