Selcan_33 6ayligiz biz çok ayaklarım bacaklarım ağrıyor kramplarim arttı magnezyumdan başka ne kullanabilirim
Manyakcadl Selcan_33 magnezyum aliyorum gunde 1 kere kesmiyor, sabah aksam almaya basladim dun itibariyle ins iyi gelir bakalim🤷🏻♀️
Naren1 Selcan_33 maynezyum içiyorum muz ve sodayıda takviye ediyorum hafifledi ama tam anlamıyla geçmiş değil
Kader13 Selcan_33 bir iki kere oldu bacağım kopuyor sandım 😂😂magnezyum felan kullanmıyorum tahlillerim temiz çıkmıştı
akovalardan Selcan_33 bende yeni başladı özellikle gece çok oluyor.maden suyu içiyorum günde 1 defa olmak şartı ile.magnezyum ilacı aldım ama kullanamadım yan etki yaptı bende bakalım sona kadar başımıza daha neler gelecek Allah yardımcımız olsun
esraaoz Bende ilk zamanlar muz ve maden suyuyla halletmeye çalıştım cok az rahatlatıyo ama yine beni uyutmuyodu yeterli gelmiyodu magnezyum ilacı takviyesi almaya başladım kullanmaya başladığım günden beri çok rahat uyuyorum çok şükür
Selcan_33 Kader13 ay hiç sorma kadercim ayaklarım havada uyanıyorum😅😅 hakkaten ilk oglumdada böyleydi ama hissetmemistim bu kadar
Selcan_33 akovalardan amin magnezyum yan etkisi pek yok ama vücut meselesi bana yetmiyor demekki bilemedim allah yardımcımız olsun gerçekten çünkü hem sicak hemde hamilelk çok zor tez zamanda kavusalim yavrularımda sağ salim herşeye raziyim5
DilanDag Selcan_33 benimde çok ağrım oluyordu doktor magnezyum verdi suda eritmeli günde bir kere içiyorum ama hala devam ediyor ikiye çıkarsam sorun olurmu ki