Fatma Kızlar 35 haftalık hamileyim özel bölgemde siğil gibi bişe çıktı. Doktor yayılacak mı büyüyecek mi takip etmemiz lazım dedi başına gelen var mı?
SelinztrkYaman Fatma canım benimde başıma geldi, 33 haftalığım bende. Alttan muayene ile örnek aldılar akıntıdan, sonuç Çarşamba çıkacak benimde bakalım.
Bsrayldrm Fatma bende de çıktı et beni ama iç kısım da değil dış kısımda tam baçak arasında uff bi orda çıkmadığı kalmıştı gerçekten ya boynumda falan zaten çıkmıştı😔
Fatma SelinztrkYaman Esraumit ayy hayırlısı bakalım. Doktor kesin bişe demedi ama biraz araştırdım siğil ise normal Doğumda çocuğun suratına denk gelirse bulaşabilirmiş 😢
Yavrucugum Fatma benimde et beni.cikti ozel bölgemde cok hizli bi.sekilde buyudu 20 haftalikken doktorum lokal anestezi ile aldı simdi tam bir tane kasigimda çıktı artik 38 haftaligiz dogum aninda doktorumdan rica edicem onuda alsin
nciPervaneSultanova Fatma çok şükür canım, sevindim, hormonal olaylrdan oluyo bu tür şeyler geldigi gibide gider zibidi inşallah
belizdoruk Fatma bende de var canım haftan ileride geçer inşallah dikkat et normal Doğum önerilmiyor bünye düşük diye çıkıyormuş bende 5 hastalıkken çıktı şu an 20 haftalığım
nciPervaneSultanova belizdoruk kardeş ben degil konuyu açan arkadaş hpv degil et beni oldugunu sçyledi, doktoru öyle demiş. Büyük ihtimal testi yaptırmış