Nesli-Emin Yardım edin nolur 24+3 hamileyim şimdiye kadar hiç böyle bi durum yaşamadım , midem çok kötü yanıyor boğazım aynı süt içiyorum , ayran içiyorum , ufaktan atıştırıyorum 15dk. Anca iyi oluyorum yine başlıyor napmam lazım yardım edin 😔😭
tugbaayaz Nesli-Emin canım şuruptan başka çaren yok bende öyleyim rennie duo içiyorum yarın hemen yazdır sağlık ocağına yada kendi doktoruna iç beni anca o kurtarıyor ama son zamnalarımdayım dahada arttı gece 3 kere kalkıp içiyorum gündüz en az iki kere anca o durduruyor anında kesiyor yanmayı
Merii33 Nesli-Emin canım doktoruna danış öyle al derim benim doktorum lansor diye Bi ilaç verdi onun sayesinde rahatladım. İlk başlarda rennie duo gaviscon süt herşeyi denedim resmen ama bu lansor iyi geldi 1 tane bile içince günlerce rahat ediyorum. Ama mutlaka danış öyle al
sdadcr Doktorunuzun numarası var mı bi sorun benimde aynıydı hemen bi ilaç verdi onu kullanıyorum çok iyi anlıyorum sizi çok çekiyorum bende mide yanmasından
Tgbkzn Bende gastrit+reflü var ben hamileliğimin başından beri ranitab mide ilacı kullanıyorum doktorumun tavsiyesi üzerine ilacı içmediğim gün bütün günüm zehir oluyor ne rennie be gaviscon kesmiyor doktoruna danışarak bu ilaca başlayabilirsin hamilelere zararı olmayan hafif bir ilaç
Fusun Bende rennie tablet kullaniyorum hergun iki tane. Yoksa mumkun degil gecmez. Rennie doktoruma sorup almistim zarar vermez dedi.