Oznyr35 Kızlar ya siz cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz? 15.haftadayız henüz öğrenemedik doktor tahminini söyledi sadece, ama etrafımdakiler artık öğrenmiş olmanız lazım diyo moralim bozuldu
[silindi] Oznyr35 14.haftamda soyleyecek canım doktorum ikili testimde bacak arası boş dedi ama soylemedi net olarak
MiniKaya Oznyr35 canım biz yarı 20. Haftaya giriyoruz hala net öğrenemedik ☺️ Detaylıyı bekliyoruz bozma morelini bebeğin duruşuyla alakalı bebeğin kendini ne zaman göstermek isterse ☺️
Neslihankk Oznyr35 Ben hiç bi doktorun tahmin yapmasını beklemeden 14+6da renkli ultrasyonla yüzde yüz ogrendim kuzum renkli ultrasyon en iyisi bence en azından yanılma payı yok net soyluyo
MiniKaya Esra8989 bendede öyle canım 16. Kız dendi 17. De netleştirmek için gittim erkekte olabilir bacağını hiç açmıyor dedi doktor 😀 detaylıda inşallah net gösterir diye umut ediyorm detaylıya girdinmi sen ?
Esra8989 MiniKaya 12 kıza benziyo dedş 15 kız 19 erkek 20 kız 23 erkek 2oglum var bende neye inanacagımı sastım
gupsemnur Esra8989 banada 13 de ki dedi sonra 14 erkek dedi 17 de tekrara erkek dediler iki Kızım var kısmetse oğlum olacak benimde
MiniKaya Esra8989 oooo senin bendende karışıkmış canım 🤷🏻♀️ Rabbim gönlüne göre hayırlısını versin inşallah 🤲🏼
Esra8989 gupsemnur can sıkıcı ama malesef netleştirdmedim bende kız hissediyorum hersey oglanlardan datklı ama erkek dediker en son
Esra8989 gupsemnur cok sevindim saglıkla kucagına al padanı ne yoksa o isteniyo ama rabbim saglık sıhat versin
2evlatannesi Oznyr35 moralini bozma 19+4 üm hatta şimdi cıktım doktordan ve hala ögrenemedim 100 delerle boguşuyorum kesin birsey yok ☹