Fidnnn Ben 20 haftalığım ayrıntılı ultrasona gidecem acaba kaç gr olmustur sizler gittiniz mi kaç gr bebişleriniz en son ne zamnalrda gittiniz
Kubra_0000 Fidnnn daha dün doktor kontrolünde idik.25+5 920 gram dedi gayet iyi büyümüş baya prenses🤗🥰🧿
Gijok Fidnnn 20+1 bugun gittim 500 grama yakin dedi bas aşşa duruyo dedi gerildikce vajinamdan cikacak gibi pit pit yapiyo normalmi bu haftada boyle olmasi acaba sormayida unuttum bas assa duruyo ama hersey normal gorunuyo dedi
Bahriye06 Gijok bende 21+5 oldum baş aşağı duruyor hiç pozisyon değiştirmiyor çok aşağıda hissediyorum hareketlerini bana normal dedi dr
Fidnnn Yasmnguull ya maşallah neler yiyorsun cnm düzenlimi beslenıyorsun gün boyu ne yemeye özen gösteriyprsun
Yasmnguull Fidnnn Her sabah yumurta haşlaması ve kaşar peyniri ilk haftalardan beri yiyorum canım ve günde 2 bardak süt içiyorum kendimi meyvesiz bırakmıyorum bu kadar ♥️🥰🤲🏻 Ve bebeğim hep 10 gün önden gidiyor şükür
Yasmnguull Fidnnn muz kilo aldırıyor diye biliyorum ama ben ne varsa onu yedim özellikle şu şu diyemem karpuz ve kiraz en fazla yediğim meyvelerdi ama doktorum hafif uyardı kendimde kilo aldım baya o yüzden 😌😌😌