Mhtpctn Özeldemi yapılmalı devlettemii . Özel de 500 tl dedıler devlete de koronadan dolayı gıtmeye korkuyorum acıkcası 🤷♀️
Merii33 Mhtpctn eğer gideceğiniz devlet hastanesi randevu verirse ve vaka yoksa devlette yaptırabilirsiniz ama hiç riske girmeyim durumum iyi diyorsan özelde yaptır canım. Ben mersinde ünv hastanesinde yaptırdım o zaman mersinde çok vaka yoktu ve o bölüm sadece hamile alıyordu içim rahat gittim ama şimdi yaptırır mıydın dersen gitmem devlete Mersin vaka kaynıyor çünkü
MiniKaya Mhtpctn canım oturduğun ile ilçeye göre post aç uygun fiyatlı iyi bir yer tavsiye eden biyer olabilir belki 😊 ben bugün böbreğim için devlet hastanesine gittim hem boştu hemde koranadan gelen hasta giriş ve yatış bölümünü ayırmışlardı güvendiğin bir devlet hastanesine gidebilirsin 🌸
busravolkan Ben devlet hastanesinin özel muayenesine gittim. Normalde dışarıda bir özel de sorup fiyat aldım, 450₺ dediler. Ama devletin özelinde 158₺‘ye girdik detaylıya canım. Yine de siz nasıl uygun görürseniz 🤷🏻♀️🌹
busravolkan 143529 Ben Adana’da oturuyorum. Burada Balcalı Hastanesi var Çukurova Üniversitesi’nin. Arayıp özel doktordan randevu almak istiyorum diyorsun, seni yaklaşık 1 ay sonraya falan atıyorlar ama devlet olduğu için. Sonra günü gelince o saatte gidip organ taraması oluyorsun.
akovalardan Mhtpctn bizim özel çok uygundu ama post açmıştım bununla ilgili bir-çok hastane yüksek fiyat veriyor Allah ıslah etsin millet yerden topluyor sanki parayı