Ehnr İlk gebeliğim boş gebelikti, çok kötü bir süreçti. Düşük yaptım kendim. Sonra bir sene çok uzaktı bana hamilelik, korktum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan. Ama korunmadık da hiç🤷♀️ Sonra 2020 yılının Ocak ayında eşim iş değiştirdi, ben babamı kaybetmiştim. Bir sürü sıkıntı içerisinde tamamiyle mucizevi bir şekilde minik mercimeğim bize geldi 🙊 Dediğin gibi yok kese oluştu mu yok kalp atışı var mı, yok 2 li tarama testi, yok 3 lü tarama, detaylı ultrason, şeker yüklemesi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Şimdi 26. haftaya girdim ama burasının bence yararı kadar zararı olan noktada olumsuz tecrübeleri okumak paranoyak yapıyor beni 🙄 Şimdi hiç belirtim yok ama erken doğumdan korkuyorum, ne bileyim bebeğim 2 hafta ilerde iri bebek olacak sanırım 🤭 Bunu takıyorum şimdi de kafaya 🙄 Yani korkularım hiç bitmiyor, Allahım hepimize ferahlık versin 👏🏼 Hııı bi de şey var tabi hareket hissetme manyaklığı her dakika hareket etmesini istiyorum sanırım doğduktan sonra canıma okuyacak sıpa ama hep hareketli olsun istiyorum 🤩🧸