Tulay_448 Leylaaaaa50 benim lekelenmem oldu cnm dokdorum yerleşme lekesi demişti ama sen dokdoruna danış mutlaka erteleme
Yildiz95 Leylaaaaa50 7 haftalikkkn olmustu bir gun surmedi tek bir defaligona cok acik pembe kan glmisti su gibiydi doktorum bebkle alakali olmadigini biryerde birilen birsey oldugunu demisti sadece lavabo ve yemk icin kalktim 2 hfta dinlendim cok sulur suan 32 hftaligiz
akovalardan Leylaaaaa50 ilaç verdi mi sana kanama ile ilgili.eger durmuyorsa mutlaka git serum iğne verirler Rabbim bağışlasin bebeğinizi insAllah.
Leylaaaaa50 Tulay_448 benim ilk gebeliğim ve 3 yol sonradan oldu hiç umut yokken oyuzden çok korkuyorum
Leylaaaaa50 Leylaaaaa50 bazen kahve rengi geliyo bazen de pembe kırmzıı gibi kasık agrısıda oluyo ara ara
Tulay_448 Leylaaaaa50 9 yıl aradan sonra tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım 😊 allaj dan umut kesilmez seni çok iyi anlıyorum ilk lekenmeyi yasadigimxa o korkuyu anlatamam
0625 Canım şuan mecbur acile gitmen lazım başka Bi hastaneye git bu durumlarda tek hastaneye gitme benmde pul pul kanamam olmuştu ilk gebeliğimde hiç bişey olmadı ama yinede gitmen lazm
Vikto Benim 6. Haftamda başladı kanamam şuan 18. Haftamdayım hala kanamam var yatın mümkün olduğunca kalkmayın ayağa