Bktbll Miranazinannesi sıcaktan uykusuz geceler bazen ayakta kramp ve bacaklarda ağrı 😒 başka sıkıntım yok allaha şükür hayırlısı ile kucagımıza alalım bebiilermizi💕💕
drn5410 Miranazinannesi 37+2 bizde belirti falan yok zaman geçsinde kızımı gelsin diye bekliyoruz 🤷♀️
Hilal1111111 🔻Mide yanması 🔻Sicak basması 🔻Halsizlik(cabuk yorulma ) 🔻penguen gibi yurume 😄 🔻Zamanin durmasi (son gunler hiç gecmiyo) 🔻bla bla bla daha bu liste uzarrr giderrrr 🤭
Cydcyd Miranazinannesi hemen yoruluyorum sıcakta hele çok zorlanmaya başladım ara ara belim karnımda ağrılar başladı zaman çabuk geçsinnnn
sule-0606 Miranazinannesi ayakda kalınca yada en ufak yurumede bel agrısı ve vajınada agrı fena oluyo dun kontrlm vardı sancı cıkmadı doktr artık normal magnezyumunu duzenlı ıcmeye calıs dedı
Veraa Miranazinannesi Sıcak basması terleme ayak şişmesi ara arada kasılma en fenası zaman geçmiyor 🙄
Elifhusnam KubraSS- bu ilac çok iyi geldi banada hergün 1tane mi alıyorsunuz.ben yinede kullanmaya çok korkuyorum bir zararı yokmuş ama yine de korkuyoruz
KubraSS- Elifhusnam yok canım 1 gün içiyorum o beni 4.5 gün götürüyor sonra yine başladığı zaman 1 tane daha kaç hafta oldu alalı 3 kere anca içtim
Elifhusnam KubraSS- bende ilk ictim baktim bisey yok almadim ilaci 2gun geçti 3.gün baktım hala bisey yok reflu ilacı aldım bitti dedim iyi ilaca gerek yok dedim meğer bikac gün koruyormuş 😁