Bsrozdmr1305 Bu ilacın dozunu neye göre veriliyorlar bana en düşük 37,5 verdiler ve bir de bunu dolaba koynalı mıyım serin yerde saklayın yazıyor malum havalar sıcak bilemedim 🤷♀️
vuslatim34 Bsrozdmr1305 dolaba koy canım sıcak almasın sakın.Bende 37,5 vuruldum adetimin 12. Günü 19mm olmuştu yumurtalarım.
Anneolmayahasret Bsrozdmr1305 dolaba sebze bolumune koy canm.. ilk en dusukle baslaniyo sonra yumurtanin buyumesine gore degistiriyo doktor
Gloria13 Bsrozdmr1305 genelde aşılamada dusuk doz veriliyor ben de aşılamada 37.5 kullanmıştım tüp bebekte günde 150 ydi ne kadar yumurta oluşması isteniyorsa ona göre dozunu ayarlıyor doktorlar
Bsrozdmr1305 vuslatim34 bakalım benim nasıl olacak 🤷♀️Sağol ya koydum hemen şimdi eczacıya kalsa gerek yoktu
Bsrozdmr1305 ecembugra53 bnde öyle dedim eczacıya ama adam yooo gerek yok dedi kafamı karıştırdı 🤦🏼♀️
Bsrozdmr1305 Anneolmayahasret anladım bakalım nasıl olacak ilerleyen süreçlerde görücez😌 koydum şimdi dolaba sağolun
Lalammm Bsrozdmr1305 25 derece alti oda sicakliginda gonalf cnm 3 tup bebek tadavimde bu sekilde kullandm sorun olmadi. Soguk zi ncir ilac degil onlari ztn eczazi verirken bile buz torbasiyla veriyor. Yinede senin icin nasil rwhat edicekse oyle yap.
Mlke Bsrozdmr1305 gonal-f soğuk zincir değil oda sıcaklığında güneş görmeyen bir yerde son kullanma tarihine kadar kalabilir canım korkma 😊 bende kullandım halada var elimde sakliyorum
Mlke Bsrozdmr1305 bende antalyada yaşıyorum bende tedirgin olmuştum eczacima sordum oda sıcaklığında dursun dedi ama sen dolaba koymuşsun eczacıya sor koydum birşey olur mu diye çıkarma bence sormadan
tk95 Bsrozdmr1305 banala bugün yazdı doktor tüp bebek için yarın kullanmaya başlayacağım inşallah. Ama eczacı da hemşire de dolapta saklamana gerek yok serin ve güneş almayan bi yerde sakla dediler
Bsrozdmr1305 tk95 eczacı gerek yok, hemşire koy istersen dedi burdada arkadaşlar koy dedi bilemedim 🤷♀️ hava da sıcak diye ne yapsam çıkarayım mı
Bsrozdmr1305 tk95 sanırım bizdeki aynı o yüzden dolaba koyma dediler ama koysam bişey olur mu dedim hayır dedi eczacı şuan çantamda eve gidince yine koyacağım serin kalsın 😂
Bsrozdmr1305 Dolapta saklayın diıyor🤷♀️ Ne olur ne olmaz havalar sıcak sanki dolapta kalması daha iyi