Tstnptt Burcu_Alya aynen cnm şuan 31+5 uygulama dün 1500-1900 arası diyordu bundan sonra bebiş daha çok alacak Allahın izniylee
KubraTasdemir Burcu_Alya benim doktor cocuğun kilosu cok görünce hemen yaptirmak istedi bende yaptirmicaktm yoksa
Pelin55 Burcu_Alya 29 haftalikken 1.368 gr dik haftasiyla uyumlu demisti doktor sizinde normal demisse sorun yok ya
G_A45 Burcu_Alya canm ultrosana girdık rahımde hala acılma yok cok şükür bebegım 1.5 haftada yarım kılodan fazla almış 2150 grm olms bir hafta önde gıdıo nst ye de ögleden sonra gırıcem bklm
GulcanYvz Burcu_Alya bence ideal benim tam 29 da 1221 gramdı doktor 1 hafta az dedi kaç olmalı dedim 1350 filan demişti seninki çok iyi yani
Gull77 Burcu_Alya en son gittiğimde 29 haftalıktım bebeğimin kilosu 1.350 gram demişti sordum bende gayet iyi dedi suan 32+4 üm acaba kilo aldımı merak ediyorum yarın sabah kontrole gitcem işte yani seninkide normal canım endişelenmeye gerek yok
Gull77 Gull77 1.850gram dedi gittimde bugün az olsa derdi galiba 2 kg ye yaklaşmış işte şükür rabbim sağ sağlim kucağımiza almayi nasip etsin bebeklerimizi🌼🥰