Burcu_Alya Kızlarr 29 haftalık hamileyim bugün kontrole gittim 1 kilo 350 gram dedi doktor normalmi sizce haftasına göre kilosu 🙄
KubraTasdemir Burcu_Alya benimkide 28. Haftada 1300 gr doktorum perinatolojiye yönlendirdi. Seker yüklemesinde sekerim de cıkmadı perinatoloji görecekmiş
Hatice97 Burcu_Alya canım bende 30+1 haftalığım dün gittim kontrole 1.650 dedi doktorum bende az mı iyi mi diye merak ediyorum☺️
busravolkan Biraz önde gidiyor canım bebeğin, ama bu iyi bir şey bence. Gayet iyi kilo olarak maşallah. 🙏🏻🌹
Burcu_Alya busravolkan ben az diye stres yaptm kendime doktor öyle bi konuştuki içim rahatladı teşekkür ederim canım😍
busravolkan https://imgyukle.com/i/Sk8Ra1 Ben bu tabloya göre takip ediyorum, bulunduğun haftada bebeğinin en az kaç kilo olması gerektiğini gösteriyor sanırım.
KubraTasdemir Burcu_Alya benim doktor cocuğun kilosu cok görünce hemen yaptirmak istedi bende yaptirmicaktm yoksa
Mervee09 Burcu_Alya bence normal zaten her bebegn kilosu aynı olamaz genetik faktörlerde var cnkü önemli olan sağlıklı olması