Dk72 pera_ canım bende 28 haftalık hamileyim ama öyle ağrım olmadı hiç. Neden olur yorum yapamıyacağım 🤷♀️
Anneolcam pera_ Allah yardım etsin bende 29+6 ama belimde sağ tarafım da ağrı var. Uyutmuyor Allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin ❤️
KubraTasdemir Karnın kendisinde ağrı hissediyorum bende 29 haftalıgız ve karnım ara ara sertleşiyor sizde sertleşme de oluyor mu?
Anneolcam KubraTasdemir evet bende de sertleşme oluyor doktor öyle olunca hemen dinlen dedi korkma ama dinlen. Çocuğun kasları gelişiyor vs gibi şeyler söyledi. Ama ben ayakta kalınca yorulunca oluyor sende ?
KubraTasdemir Anneolcam benim otururken de oluyor korkmaya basladm iki gündür böyle kasılmalar da böyle oluyor diyorlar ilk gebeligim birde anlayamıyorum.
Hyry97 Ben 27 haftalığım döndüğünü hissettm döndkten sonra bendede aynısı oldu dokdora gittim pruluton iğne yaptı kalmadı bi şeyim bide bu haftalarda idrar yolu enf. olabiliyomş bnde çıktı antibiyotik verdi
Anneolcam KubraTasdemir hayır yani sen bilirsin ama bence korkma bende ilk kafama taktım unutmaya çalıştım şimdi sanki hiç olmuyor çok şükür bebiş iyi 🥰 tabi sen yine için rahat etmiyorsa git herkesin bir olmaz ama benimde öyleydi ama geçti