ilknr_ylmz94 Sürekli bebeğin kalbi durmuş gibi hisseden bir ben miyim🥴 8 haftalık hamileyim arada kahverengi lekem oluyo bebeğim ölmüş gibi hissediyorum 😔😔
Babyy1S ilknr_ylmz94 bak bende kanama oluyor ama ben hic bebegim ölmüş gibi cümle kurmuyorum kafamda kelimesi bile kötü ben bunu aklıma bile getiremem bebegizle ilgili ölmuş nasl dusunuyorsunz saçmalamayin lütfen kendinize sitresten baska bir seye yaramaz iyi dusunun ki iyi olsun
Mhtpctn ilknr_ylmz94 cnm ılk haftalar hormonlardan oyle oluyor benımde pskolojm cok bozulmustu zor hamılelık gecırıyorum kusmalar felan bıde tam koronanın ılk zamanları hamıle kaldım lekelenmeler kan olmadığı surece sıkıntı degl dıe bılıorm ama doktoruna yaz yıne de
Sultis ilknr_ylmz94 ben de o haftalarda çok evham yapıyordum fetal doppler cihazlar var bebeğinin kalp atışını duyabiliyorsun onlardan alabilirsin onun sesini duymak insanı rahatlatıyor
Nehirr88k ilknr_ylmz94 ayni bende öyleyim canm lekenlenmelrim oluyo hatta 8 gün önce kırmızıydı cok şükür bebeğim bnimle dün gittim kontrole bsy yoktu ama bugün yine var bütün heycanm yerine korku kaplıyo ne yazkki 😓