Ehnr Beyza9197 daha henüz bebeği görmek için zaten çok erken bunu kendine dert etme o daha coook minik ve unutma stres yapınca artık sadece sen değil oda etkileniyor
Cucu2015 Beyza9197 yolk kesesidir o. Bu haftada görünmeyebilir bebek erken daha. Ama yolk kesesinin olması bebeğin oluşacağına işarettir. Rahat ol tadını çıkar 😉
Serpil55 Beyza9197 yolk kesesi canım yolk kesesinin olusmasi bebeğin oluşmaya başlayacağınin belirtisiymis bende en son o şekilde gördüm geçen hafta
Bsrlmnemr Beyza9197 maşallah maşallah bebeğini de görmüş oldun çok şükür boş gebelik değilmiş demek düşer bizede 😁 o küçücük nokta sonradan bi bebek oluyor yani evladın canım :)
Serpil55 Beyza9197 yani olmuyor diye biliyorum canım inşallah kalp atışlarını da duyarız 🤲 sağlıklı bir şekilde kucağımiza alırız 🤲💞
Deletedmom337 Beyza9197 bebek kuzum o cok tatli yaaa biliyorum bende ilk ulturasonumu cercevelemistim suan bakmiyorum bile yuzunun oldugu ulturason var onu cerceveledim gerci doguma az kaldi arrik kendi fotografini koyarimm