ygmr kizlar 3 gundur asiri bas agrisi cekiyorum doktor parol icebilirsin dedi kullanan varmi acaba zararli olurmu diye cok korkuyorn.doktor demesine ragmen😏
Pinaryyim ygmr ben içtim canım zararı yokmuş ama anında cıkardım midem parolu minoseti falan kaldırmıyo önceden de kaldırmıyodu viks sür tülbentle bagla başını iyi geliyo
MeryB ygmr ben çok ağrılar da patatesi dilimleyip dolaba koyup. Tülbent ile alnıma sarıyorum. İyi de geliyor.
tugcenamdar ygmr benim doktorumda minoset içebilirsin demişti, birde tansiyonunuzu da ölçtürün yüksek çıkarsa acile gidin bana öyle demişti...
Pinaryyim ygmr doktorlar içebilirisn diyolar daha agır agrılarda parolu serum olarakta veriyolarmış bir zararı yok yani
Pinaryyim ygmr zaten ilaç versede tereddütte kalıp içmiyorz evde çekiyoruz annelik böyle bişey heralde agrıdan başımı duvarlara vurdum genede gtmedim doktora ama grip oluyo gibiyse ıhlamurunu eksik etme.zencefil bal dogal yollara başvur
ygmr Pinaryyim dimi bende oyle hissediorm.cidden 😍ihlamur evet bencede ihlamur gibisi yok arkadasin doktoru ihlamuru tüketme demis ben dedim ohlamurun.ne zararı olabilir icmem dio😅
ygmr GkeCanKaran bende dayaniyorm.kac gundur ama dayanilmayack hale gelio bazen hic olmuodu saskinim ya🙄
Pinaryyim GkeCanKaran canım ben ersagdan bir krem aldım onla care buldum ztn bide migrenim var yerimde duramıyodum agrıdan.
Naz90 Hepınzıe geçmiş olsun kızlar bende 20 gündür şiddetli baş agrısı çekıyorum 😣 3 defa acillik oldum parolın serumunu takıyorlar ancak o benı kaldırıyor ayağa bıraz hiç zararsız diyorlar ama ınsallah öyledir 🙏
ygmr Naz90 ayy kiyamam ben parol icmeye korktum allah saglik versin hepimize valla zormus kizlar annelerimizin hakkini odeyemeyiz
Naz90 ygmr hap bende içmek istemedim çok hep dayandım ama internetten biraz araştırdım serum daha masum zaten hayır da dıyemezdim artık o durumda 🙁 gerçekten zor Rabbim hepımzıe yardım etsin şifa versin