asianneadayi G_A45 çok iyi canım maşallah o zaman hiç takma bak benim daha yüksek olduğu halde kaç kez baş dönmesi yaşadım ve tabsiyonum hem 9/5 falandı ilk kez 12/7 olmuş geçen gün,o yüzden bence iyiyiz🙏🏻
G_A45 asianneadayi seninki de hıçkırıyor mu benm kac gündür günde 2 defa 3 defa tekrarlıo hıçkırıyo ciğerlerinin geliştigi söylenıyormus hıckırması cıgerler solunum yapmaya baslıoms
asianneadayi tugce0606 ya çoğu kişide oluyor demek ki anladığım kadarıyla bir de kendi doktorum yalancı sancıların da(rahim kendini doğuma hazırladığı için kasılma ve sancı oluyormuş bu haftalarda rahmin egzersizleri yani)nstde çıkacağını söyledi
G_A45 asianneadayi heymasallaj kız ben bebegımın hareketlerini 24 haftadan beri hissettigim için hiç hatırlamyrm hıckırık falan vala
asianneadayi G_A45 benimkinin ilk hareketi 19.haftada olmuştu ya herkesin değişiyor önemli olan sağlıkla gelsinler 🙏🏻
G_A45 asianneadayi bnmde alta vuruyo yaramaz ya allahtan sürekli yapmıo yapsa yanmıstık vala😂🤣 dgnca neler yapacaklar bklm