Gulsum_coskun Kızlar sağlık ocaginda kan testi yaptırdım değerim zaten düşüktü 110du şimdi 80 olmuş benim gibi olan var mı neler yaptınız nasıl bi yol izlediniz yarın doktoruma gidicem iğne falan dedi ama üzülüyorum 😔
UrasEgeninannesi Gulsum_coskun 5 gün dodex yedim popodan değerim yükseldi yine korkma canım. Bende de kronik çocukluğumdan beri nerdeyse ☺️
Miniginannesiiii1111 Gulsum_coskun benim 100 kusure düşmüştü sağlık ocağı doktoru b12vitamin iğnesi yazdı vurdurdu hemen diğer dozlar dursun sonra vururuz dedi bir doz yeter dedi suan
Miniginannesiiii1111 UrasEgeninannesi banada kalçadan mi koldan mi dedi dodex bende farketmiyorsa etkisi koldan olsun dedim onlarda farketmiyor dedi kafam karıştı kalça daha mı etkili acaba
Gulsum_coskun 67380ipek geçmiş olsun canım sanada doktor ne dedi peki neler yaptınız çocuk ne durumdaymış
UrasEgeninannesi Gulsum_coskun geçiyor yükseliyor merak etme. Benimde 80-90 lardaydı. Dodexten sonra 300 e yaklaştı. Bi süre de benexol kullandım. Yeni bıraktım 😊
67380ipek Gulsum_coskun iyi şükür iğne verecekti ben hap istedim önce yetmezse iğneyle geçicez sana ne dedi
irva Gulsum_coskun Şuan normal yerlerde sürünüyor normalde.😊 Hafta da 1 vuruluyorum iğneyi şuan.Sonra ayda 1 olacak.Bebeğin maşallahı var sıkıntı yok.🙏
Gulsum_coskun Miniginannesiiii1111 inşallah benim icinde yeter ya çocuğun gelişimi için önemli falan dedi korktum
UrasEgeninannesi Miniginannesiiii1111 koldan kısmını anlamadım doğrusu. Koldan da kas içi yapılır dodex ama bilemedim . Etkisi aynı hiç fark etmez aynı emiliyor kasiçi :)
Gulsum_coskun 67380ipek inşallah hayırlısı olur canım telefon açtım ben yarın gel mutlaka iğde yazalım ilaçlarını yeniliyelim dedi
Bsrlmnemr Gulsum_coskun benim düşüktü sınırın altında değildi ama sınıra yakınmış bana da doktorum iğne vermişti onları kullandım.. Hıı hepsini oldum mu hayır 🙈 ama korkulacak bi durum değil iğneler işe yarıyor