Prensesimgeliyor12 Merhabalar 17+2 haftalık hamileyim normalde bebeğimin hareketlerini seyirme tarzında hissediyorum karnımı sallayinca genelde hep oynadığını hissediyorum bugün çok hissedemedim kafama takıldı sizce normal mi
eryesil Prensesimgeliyor12 o haftada hissediyor olmanız bile büyük lüks 😃 bence stres yapmayın 22-23 de anca düzene giriyor hareketler
ilknur94acr Prensesimgeliyor12 stres yapma bende senin gibiydim doktor 25. Haftaya kadat hareketlerinde değişkenlikler olabilir demişti
Deletedmom337 Prensesimgeliyor12 bu soruyu cidden soruyomusunuz 150 tane post acildi ne zaman duzene girdigi senin 17. Haftada hissetmen bile guzel canm
Miniminikuss Prensesimgeliyor12 kuzum normal o haftalarda genellikle uyuyor oluyorlar cıkolata yiyıp sol tarafına uzan kıpırdanmalar olacaktır. Cok stres yapıyorsan saglik ocagına gidebilirsin ordan bakarlar bebıse. Allaha emanet et hıcbseycik olmaz 😉
Asiyeozgur Bende 18 haftaligim dün akşama kadar hiç hissetmedim mesela bugün maşallahı var 😊 daha erken olur bence böyle şeyler 😊 sertlik yapıyor mu içerde 😊
Sinemin Prensesimgeliyor12 canım çok normal daha çok küçük ben 23-24 de hissettim şuan 36+5 im 2-3 gün hissetmediğim bile oldu daha haftan çok küçük kafana takma
bburcu Prensesimgeliyor12 genelde gece sırt üstü yattığımda hissediyorum ben ☺️ Gün içinde hareketli olduğumuz için bebekler uyuyormuş bu haftalarda
Atlass bburcu çok fazla sırt üstü yatma canım kan dolaşımını yavaşlatırsın bebeğin doktorum demişti bilgin olsun
Atlass Canım ben 25 nci haftamda hisetmeye başladım daha o minik bir fasülye ilk gebelikte cok erken hiseden oluyomuş ama bn dediğim gibi 25 nci haftamda hisettim şuan 34 ncü haftamdayım bazen canımı yaktıgı oluyor ☺️ Daha cok hisedersin korkma 😘