iremgun Selinnur hepsi birbirine çok yakın gibi ben de ilk defa deniyorum bu ay çok bilgili değilim ama sanki 5. Testte olmuş gibi geldi ama bilen birileri daha iyi yardımcı olur. Posta cevap vereyim yukarıda kalmış olur hem😊🙏 rabbim gönlünüze göre versin🙏
yasemin333 Selinnur canım bence olmamış daha sanki ya son günlerde yaptığın testlerin ilk 5 dakikadan sonra çekilmiş halleri yok mu zaman geçince rengi soluyor anlayamıyorum bu şekilde tam olarak
Selinnur Anneolmayahasret özellikle bundan kaynaklı doktora gitmedim ama çopu kez muayene oldum böyle birşey olsa denilirmiydiki acaba . Emin değilim
Selinnur Anneolmayahasret adetim düzenli oluyor bi kaç aksıyor bazen bide yumurtlmayaı görüyorum diğer aylarda tabi kontrole gitmek daha mantıklı
Anneolmayahasret Selinnur pco olan kisilerde boyle her test koyu cikarda ondan sordum canm ama olsa denilirdi 🌿henuz yumurtlama olmamis 🌸devam edin
yasemin333 Selinnur canım bence olmamış daha çünkü hepsinde c çizgisi t den koyu daha.Teste devam et.Testi yaptıktan 5.dakikadan sonra tekli olarak çek fotografını karşılaştırma yapabilirsin böylelikle testlerin arasında.
Deletedmom388 Selinnur Canım pco çok farklı ve sıkıntılı bir durum kaç kere doktora gidip muayene olmuşsun ters birşey olsaydı söylerlerdi.
Deletedmom388 Selinnur Merak etme canım sana dua ediyorum 🧚🏻♀️🧚🏻♀️ İnş yakında güzel haberlerini bekliyorum 🧚🏻♀️🧚🏻♀️