Kızlar öncelikle herkese merhaba. Ben doğum yaptım ve yavruma kavustum çok şükür 🙏darısı doğum bekleyen herkese nasip olsun inş. 29 .06.2020de sabah 7.30da hastaneye gittik inanılmaz heyecanlı ve paniktik.sonrasinda odamıza çıktık ilk önce hemşire önlüğü giiymemi ve uzanmami söyledi tansiyonuma bakildi, nstye baglandim ve sonrasında da damar yolu acildi(elimden açıldı bu arada ve hiç acı hissetmedim)daha sonra o an geldi saat 9.30 gibi ameliyathaneye indirildim ama korktuğum gibi panik olmadim ama bol bol dua ettim.anestezi uzmani ve asistani bekliyodu beni o esnada.spinal olucagim için iğne yapiaklarrini hiç kipirdamadan ayaklarım aşağı salınık bir şekilde oturmami istediler ve anestesi uzmanı iğneyi yaoiverdi(inanın hiç mi hiç acımadı anlamadim bile)bunarada sondayida uyustuktan sonra taktılar o konuda da panik yapmadım ki hiç korkmayın. 09.50de ogluşuma kavustum ve 10.30da da ben odaya çıktım.arkadaslar sadece ilk uyuşma geçtiğinde ki ağrıyı hissettim onda da ağrı kesici iğne yapıyolar ve ilk ayağa kalkış zor ama gayret edin inanın başaracaksınız.iyiki spinal sezeryan olmusum😍☺sorularınız olursa vakit buldukça cevap vermek isterim sevgiler