d190516 Anne-olmak2 bana hiç farketmiyordu sağlıklı olması tek dileğim 🙏🏻Eşim kız istiyodu nasipte oğlan varmış yeterki sağlıkla gelsin dünyaya Doğum anında farklı bi cinsiyet görsem bile hiç umrumda olmaz 🙃
ilkay01 Senakaya1 yaa yorumları okuyorum 10kilodan fazla alan yok derken sizi okudum bende 61le başladım 79um şaka gibi ağlamak istiyorum herkes nasıl bu kadar az alıyor anlamış değilim gerçekten canım çok sıkılıyor bu duruma ve daha 34.haftadayim ben
Senakaya1 ilkay01 yani bende şaşkınım ama güzel bişey tabi az kiloyla hamileliği tamamlamak. Ben bunu başaramadım diye bakmıyorum ama olaya, hayatımda ilk defa bu kadar kilo aldım ve bebeğim sağlıklı şuan önemli olan tek şey bu. Alınan kilo olsun yeter ki bebeğiniz sağlıklıysa hiç takmayın kafaya❤️
Cerenkacamz Dilan-acr .. bende şuan 25 haftadayım bebeğim 1 hafta gelişimi geride acaba ne yapmam lazım.. cok korkuyorum
Cerenkacamz Dilan-acr kotu bsey demedi ama bol bol protein ağırlıklı beslen dedi .. şuan bebegin karin çevresi ince kilo alması gerek
Ozlemkubra Esraserttag 54 ile başladım şuan 68im 36+1im. Başlarda çok almamıştım ama bianda tartıda fırladı kilom sonra yine yavaşladı
spaceship 48,5 ile başladım sanırım 1 kiloya yakın aldım. Şu an 8+2’deyim. Merakla bekliyorum, umarım bulantılar yüzünden kilo vermem.
yldrm_58 Esraserttag 55 le basladim 69 kiloyum şuan 34 haftaligim ama bebeğim 3 hafta önden gidiyomus
Pinklovee Esraserttag 3cüye hamileyim hepsinde 38kiloyla başlayıp 52 veyq 53kiloyla Doğuma gidiyorum doğumdan 1ay sonra yine 38kiloya düşüyorum 🤦🏼♀️ ama bebeklerim büyük oluyor biri 4bucuk diğeri 3 bucuk bizim genetik ailemiz kemik yapımız ince 👍🏼😄