nurseliny User123 canım doktora ne zaman gitçeksin , lekeden sonra adet te olmamışsın iyi dayanmışsın vallahi 🙈
nurseliny User123 öyle oluyo ama sanki cidden ya , 13 gün geciktin , 7-10 arasıda sadece lekelenme (ki bence üstüne görme gbi bişeyde olabilir yerleşme lekeside olabilir) haziran 5haftayı geçiyo ☺️😁
User123 nurseliny inşallah bakalım yarın 14 gün olacak adet görmeyeli ben bile heyecanlandım öyle diyince teste gğvenememiyorum ama ayın 17 side gelde Bi gitsem diye bakıyorum
nurseliny User123 ☺️🤗 burayada yaz mutlaka sonucu olur mu 😊 başka belirtilerin var mı bize de ipuçları ver😁
User123 nurseliny ben test yaptım ilk pozitif çıktı ama sabah da yaptım negatif cıktı neden böyle oluyor ki acaba ua
Nurdaaann nurseliny yok canım ne rahatsızlığı valla öyle bir belirtim olmadı kuzum sadece bir iki gün göğüslerim sertleşti dokunamadım bi de test yaptığım gün kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyordu zaten eğer lekelenme yaşadıysan lekelenmeden bi 10 gün sonra falan çıkar diye düşünüyorum ben inşallah 🥰
nurseliny Nurdaaann inşallah canımıniçi 🥰🙈 hangi akıntı artışı yaşayan çok belirti olarak bende hiç olmadı o yüzden merak ediyorum
nurseliny User123 farklı marka testler deniyosun dimi canım , 🙄 benim hiç başıma gelmedi ama şöyle düşün çok uzun zamandır gecikme yaşıyosun anladığım kadarıyla idrar çıkması yüksek ihtimal
Nurdaaann nurseliny kuzum bende bi şey yaşamadım zaten inanamadım hatta Rabbim sana da nasip etsin hayırlısıyla inşallah 🙏🏻💜
nurseliny Nurdaaann inşallah canımıniçi, hepimize hayrlı evlatlar nasip etsin Allahım çok teşekkür ederim, 🤗☺️ Vakit ayırdığın içinde🤍😙😙