Ozdmrkbraa Calarım 15 Haftalık hamileyim ceviz alerjim var birisinin yaptığı kurabiyeden yedim içinde ceviz olduğunu bilmeden doktoruma ulaşamıyorum acaba kussam fayda eder mi hastanede şu an koronalı vakalar var gitmeye çekiniyorum
1Anne_ Ozdmrkbraa geçmiş olsun eğer rahatsız etmediyse gitme bisey olmaz inşallah benimde kiviye var aynı şekil kusunca rahatlıyorum sizinki nasıl bi alerji bilmiyorum rahatsizlanrsan acile git
Ozdmrkbraa Wonderanne dilim kesik kesil oldu kuzum normalde alerjim de dilim şişip nefes almam da zorluk yaşıyorum
Wonderanne Ozdmrkbraa rica ederim dilin sismesin diye diyorum nefes almakta zorlanırsın haber ver bize de
Ozdmrkbraa Wonderanne geldim acile hemen oksijen taktılar 500lük serum taktılar iyi ki gelmişim doktor ciğerimi dinledi boğazıma baktı alerjik reaksiyonun başlamış dedi bebek strese girmesin diye oksijen verdiler
1Anne_ Ozdmrkbraa 😳 yaa çok geçmiş olsun iyi ki gitmişsin bak demek ki senin ki bayağı hassas alerji turu inşallah böyle durumlarda burda vakit kaybetmeyin cnm hemen git ve kendine dikkat et
Ozdmrkbraa 1Anne_ alerjik astım kuzum benim ki hemen astımımı kabartıyor ondan geldim iyi ki de gelmişim
Ozdmrkbraa Wonderanne amin inşallah balım çok şükür iyiyim oksijen rahatlattı serum da iyi geldi şimdi çok daha iyiyim doktor zaten alerjin olan bişey olursa hiç bekleme hemen hastaneye gel kendin için değil bebek için dedi
Ozdmrkbraa Wonderanne amin inşallah balım çok şükür iyiyim oksijen rahatlattı serum da iyi geldi şimdi çok daha iyiyim doktor zaten alerjin olan bişey olursa hiç bekleme hemen hastaneye gel kendin için değil bebek için dedi