Sinomeli Arkadaşlar dün akşam başlayan kanamam var ve öyle azda değil damla damla geliyor doktora gittik ve doktor keseyi gördük sorun yok dedi haftada bir iğne ve günde 3 adet progestan vitil verdi böyle kanama olan varmı lütfen bişey yazin
feamtrmea Sinomeli 13-14 haftalıkken benimde oldu bi anda su gibi kanamam oldu gittik hastaneye kalp atışlarını dinledik çok şükür sonra progestan fitil verdi doktor hiç bir şekilde ayağa kalkma sadece tuvalete kalk hep yat dedi sonra geçti çok şükür sizde dinlenin sadece
eryesil Sinomeli Doktor önlemini almış gerisi Allahtan yapılacak doğru tedavi bu. Aynısını bende yaşadım aynı ilaçları kullandım geçti zamanla kanama korkmayın desemde zor ama geçer Allah’ın izniyle😊 Sürekli yatarak dinlenin iş yapmayın.
minikcasper Sinomeli bende öyle oldum canım 9. Haftada başladı lekelenme geldi kahverengi 12. Haftamdayım geçtiğimiz pazar kahverengiden kana dönüştü kan geldi banada iğne ve progestan verdi .
Babyy1S Sinomeli 13haftamda oldu suan 17haftalgm yine oldu bnmki enfeksiyondan dolayı oluyorms fitil verdi 2 tane hap falan az az lekelenme gibi geliyor bebekte iyiyse bir sey olmaz inş