cgelmas Kızlar selam. Benim ilki düşük olduğu için doktorum organik olmayan deterjan ürünlerinin düşüğe sebebiyet olduğunu söyledi. Şu an tekrar hamileyim sizin kullandığınız temizlik ürünlerinin markası ne acaba?
AyaYlmazYldrm cgelmas bnde deterjan hastaligi var camasir suyu yag sokucu domestos hepsi valla 2. Hamileligm bn deterjanin dusuge sebep oldugunu hic duymadim tabiki organik daha saglikli bunda hemfikiriz ama ben vazgecemem
_Mrv_ cgelmas beyaz sabun kullanıyorum ben nerdeyse her yere.. hem güzel kokuyor hem de çok güzel temizliyor, tuvaletlere de klorsuz çamaşır suyu tavsiye ederim.
yigitalpinannesi40 Viking çok amaçlı temizliyici kullanıyorum banyodada yine viking kullanıyorum vegan ürünler ama çamaşır suyundan hala vazgeçemedim dün fayans aralarını temizliyim dedim banyoyu yıkarken fazla çamaşır suyu kullanmışım kendimi hemen balkona attım ☹️
cgelmas yigitalpinannesi40 ben de kullanıyorum onun yerine bir şeyler araştırıyorum :( maskeyle tuvaleti yıkadım :(
Busu AyaYlmazYldrm çamasr suyu koklmadan günü geçmeyenler 🤦♀️ Bende öyleyim yiyecek içecekten çok temizlik malzemelerim dolu ev 😂
MinnakLiva cgelmas bilmiyorum ki annem arkadaşından almış ama Instagram sayfaları var canım bakabilirsin çoğu hamile kullanıyormuş bide aşırı güzel kokuyor yaa
Mlkkkkkkk yigitalpinannesi40 Organik camasir suyu her seyin yerini fazla fazla tutuyor her yeri piril piril parlatiyor ustelik kullandiktan sonra suyunu bitkilerinize bile dokuyorsunuz o kadar temiz icerikli. Yazik gunah sizin ve bebeginizin cigerlerine siz bilirsiniz ama bence kimyasallardan uzak durun
Mlkkkkkkk cgelmas yesil anne urunlerinden cok memnunum organik camasir suyu bile var. Ben hamile kalmadan da organik urunler kullaniyordum kimyasallar kanserojen oldugu icin karsiyim kullanmiyorum.