Alieymen Erken bebek dogum yapan var mı aramızda erken mı doguyo gec mı doktor 40 hafta tamamlıyo dedi ama erken de dogum yapan da varmıs
Aygul01 Alieymen yanı.. sonucta kişiden kişiye bedenden bedene bebekten bebeğe değişir. Sadece cinsiyete bağlayamayiz.
Cancan17 Alieymen aslında bu bebegin isteğine bağlı o istediği zaman geliyor… doktorum doğum şekline bile bebek karar verir demişti benim oğlum 37+3 de gelmişti
Havvacnts Alieymen benim erkek kardeşim prematüre bebek olarak 7 aylıkken doğdu tamamen Allahın işi 😊
Alieymen Doktor 40 hafta tamamlar dedi de bilmiyorum inşallah zamanınfa dogar biraz zor bi hamıllelık gecırıyorum aslında erken dogsun da istemiyorum
Alieymen Havvacnts aynen öyle hayırlısı olsun inşallah allahın izniyle sağlıklı doğsun allahım bütün hamile anne olanlara yardım etsin 🤲
Gulsahtpl12 Gelişimi iyi ise 37 haftadan sonrası sorun olmazmış şuan 37+4 haftalık 38+4de sezaryenle dünyaya gelicek inşallah oğlum şuan 3.350 gram aklınızda olsun tatlı ve ogema3 bebeğe kilo aldırıyor
Alieymen Gulsahtpl12 teşekkür ederim benm serum takılıyo 1 hafta arayla demir ve kan için bebek beslenmiyor dedi doktor