Leylaa03 Arkadașlar merhaba 27 haftalık hamileyim. Ama hala isim konusunda bir türlü esimle karar veremedik.Anlamli guzel isim onerilerinizi bekliyorum. Ne zormus isim bulmak 🤔🙄🤗
Htcncl Leylaa03 biz Selim ismini çok seviyoruz, Selim in önüne bi isim arıyoruz biz de, aslında sahabe isimlerinden seçmek istedik ama onlar çok zor geldi, padişah isimlerine bakabilirsin ☺
FatmaAkdemirErdoan Benim bebişimin cinsiyeti henüz belli değil ama erkek olursa noyan koymayı düşünüyoruz Göktürkçe bi isim eskiden Göktürkler’de savaşa çıkan baş komutanlara verilen bi isimmiş anlamı zaten baş komutan demek ve bu komutanlar savaşı kaybederse intihar ederlermiş bence çok asilce
Sunaberkan Biz ata koyucaz ama başka isimlerde de çok gel git yaşadık en son dün akşam ata ya karar verdik eşimle. Eymen demir sarp alaz Kaan bunlarda çok hoş
Hilalyongali Bizde oğluma Gökalp adını koyacağız. Anlamı çook hoşumuza gitmişti. Göklerin kahramanı, göklerin savaşçısı demek💙
Mervezngn Muhammed Mahir olucak inşallah önceden cihandarşah istiyodum eski dönemde bi padişah ismi mi neydi anlamıda güzeldi ama vazgectim söylemesi zor olur diye