ayse1205 Kızlar dün doktora gittim ve klomen tedavisini başlattı beni kullandıktan iki gün sonra yumurta takibi yapılacak dedi bi bilginiz var mı yumurta takibi hakkında
cptrhb ayse1205 Ben klomen kullandım adetimin 2. gününden 6. gününe kadar. 10. Günde yumurta takibi için gittim ultrasonla bakıyor alttan 18mm sağda 13mm solda 1 er yumurtam olmuştu. Sonra ovulasyon testine başladım yumurtlama günümü değerlendirdim ilişki sırasında belimin altına yastık koydum O ay hamile kaldım. Şimdi 32 haftalığım.
Ltf3053 ayse1205 3 ay klomen kullandım 3.aydan sonra pandemiden sonra hastaneye gidemedim sonrasında hamile kaldım şuan 7+1 iz ilaçları aldatma klomen ve folik asit almıştım ben ilk başta inofolic kullandım sonra doktorum folidoce a geçirmişti yumurta takibide ihmal etme çünkü yumurta boyutuna göre de çatlatma iğnesi verebiliyorlar ben 3.defa klomen kullandım da yumurtam 21mm olmuştu çatladı ama olmadı ilacı bıraktıktan sonra hamile kaldım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
cptrhb ayse1205 Gerilmene gerek yok çünkü acı falan yok tabi alttan muayene her zaman rahatsız edici ama en azından canın yanmıyor.
-gulbuhur95 Ben de geçen ay kullandım yumurta takibi yapıldı 3 defa gittim 2 tane yumurtam oluştu biri 20mm biri 19 mm ikiz bebek sahibi olabilirsin dedi doktor. İlişki günleri verdi uyguladık şuan hamileyim. Klomen ilacının faydalı olduğunu düşünüyorum bende 🌼