Buselensi KubraSS- ay bende 14 40a almışım 😂🤦♀️ ama benden. Gecen hafta kan idrar aldılar bi daha alırlarmıki
KubraSS- Buselensi yok almazlar iyise ama kanlar 1 haftadaki çıktı canım sabah gidip öğlen sonuna cikmazmi
Hta KubraSS- ben isi gucu biraktim tek yaptigim yemek o da hep atistirmalik gibi her yerim agrimaya basladi cunku artik yururken sanki bacaklarim ayrilacak gibi
Wonderanne KubraSS- benimki 3 4 haftadır baş aşağı ama kanalda değil galiba doktorum da bekle her an demiyor 40 haftayı bekliyor galiba
Buselensi KubraSS- ben öglene dogru verdım kanı ertesı gun sabah gıttim cıkmıştı bi hafta sürmez ama aynı gunde cıkmıyo büyük ya hastane ondan galıba
elifeflinmom Merdgn catı ağrısı nasıl oluyo ya alt tarafım benimde ara ara sızlıyo ağrıyo ama catı ağrısı mı o🙁
Merdgn elifeflinmom Yani nasıl tarif edeyim bilemedim ama kemik ağrısı oluyor alt tarafta çok ben çatlayacakmış gibi hissediyorum ☹️
KubraSS- Wonderanne ayy sorma banada aynı şekilde bilmiom nasıl olcak haftaya tekrar gitcem nasıl olcak
KubraSS- Hta ya oğlumda bende öyleydim sancım yoktu ama adam m atamiyordum attıkça afedersin seyime bicak batıyordu hep yattım zaten sıkıntılı hamilelik yaşamıştım şimdi ise yatamiyorum bugün koltuk halı sildim duramiyorum da
[silindi] KubraSS- benim 35 haftamdan beri nstde sancılarım çıkıyodu doktor erken dogabilir filan dedi hiçte öyle olmadı 39+6 da dogdu tam her girmemde sancı çıkardıki sancımda oluyodu hep 😂
KubraSS- [silindi] ayy masAllah darısı bana canım önceden erken diyordum ama şimdi beklesin istiyorum