Heyecanlianne- Normalde 26 hafta 5 günlük ama ulturasyonda 28. 2 çıkıyo kilosuda 1 kilo 200 gram sizce normal mi güzel mi kilosu sizlerin ki nasıl dı bu haftalarda ?
cutemom95 Heyecanlianne- 26 ve 28 yazmışsınız bir karışıklık olmuş. Başlıktaki doğru yoksa içerikteki mi ? Eğer 26 ise baya iri bebek olmalı çünkü benim kızım 26+1 de 800 gr dı.
Pelin55 Heyecanlianne- maşallah sübhanallah cok iyi kilosu 👶26. haftada 915 gr dik 29 .haftada 1.368 gr dik
KubraTasdemir Heyecanlianne- bizde 28. Haftadayız 1300 gr dedi doktorum perinatolojiye yönlerdirdi seker yüklemesi yaptık sekerimde cıkmadı bebeğin büyük dedi bakalm perinatoloji ne dicek
Heyecanlianne- cutemom95 adet tarihime göre 26 + 5 ama ulturasyonda daha fazla çıkıyo haftası 28 +2 çıkıyo
Metlem Ben 25haftada gitmiştim 779gramdı haftasıyla uyumluydu yani. Şuan 27+5 haftayız 29. Haftada gidip öğrenicem bakalım 🤷♀️
Heyecanlianne- Seda1208 yani önden gitmesinin herhangi bir sorunu olmadığını kilosuda gayet iyi dedi yani normal doğum için sıkıntı olur mu dedim puanlık hayır dedi
KubraTasdemir Heyecanlianne- tabi yazarm haftaya gidicem ama. Beni endişelendirdi doktorum ama cogu doktor endiselenecek bisey yok diyor endiselenmek icin daha erken
KubraTasdemir Heyecanlianne- perinatolojiye gittim bugün bebegim haftası ile uyumlu cıktı şekerim de cıkmadı bi sorun yok dediler
Selda33 Merhaba ben de 24+4 teyim perinatologa gittik ve kilosu 960 gr dedi gayet iyi dedi herhangi bir sorun yok dedi.