Giz4110 MiniKaya canım monurol diye toz tablet verebilir antibiyotik verebilir bol su iç korkma Allahın izniyle düzelir 😊 bende de lökosit aşırı yüksekti 1 ay sonra geçti
MiniKaya Bsrlmnemr içmeye çalışıyorum aslında ama 🤷🏻♀️ Bundan sonra daha çok dikkat etmek gerekecek 🌸
DilekBodurr MiniKaya bende de çıkar her idrar verdiğimde doktor kültür testi yaptı. Üreme olmadı ilaç vermiyorum dedi sebepsiz yani 🤷🏻♀️
MiniKaya DilekBodurr bende ilk defa oldu daha önce enfeksiyon falan oluyodu ama bakteri ilk defa sebebinide bilmiyorm anlamadım yani 🤷🏻♀️
DilekBodurr MiniKaya o geçiyor bende de bi kez oldu ilaç aldım geçti ama lökosit çıkmaya devam ediyor
Hayalim_s MiniKaya daha yeni atlattım 9 haftalik gebeyim idrarırımı yapamıyordum agrım çoktu ve kan geliyodu rahim büyüdükçe baskı yapıyor ve ıdrarımimızı tam bosaltamadigimiz için oluyormuş antibiyotik verdi onu kullanıyorum inşallah devam etmez
NesliiTugi Bsrlmnemr nasıl kurtuldunuz enfeksiyondan dedikleri gibi erken doğum riski oluyo mu ? İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almışsınızdır 😊