Nansnnsnsn Çoook çoook Heyecanlıyım 😍 Cuma Günü için gün aldık sabah 9 da hastanede olun dedi doktorum hastane çantam valizim hazır kızlar Burdan okuduklarımdan öğrenerek Kayısı kompostosu veya kayısı suyu diyenler vardı ben kayısı suyu yaptım Birde Nescafe Öneri Okumuştum Başka Önereceğiniz Varmı ☺️💋 Veya Sizlerin nasıl geçti doğumu Anlatırmısınız Bşr nebzede olsa içim rahatlasın 🌸
cankiz1010 Nansnnsnsn Bende cuma sabahı 9 da gidiyorum inşallah herşeyimiz hazır Bitter Çikolata sade kahve alacağım yanıma kahve makinası götüreceğim ne olur ne olmaz
Tucem Benimde pazartesi olcak🙈 epidural veya spinal olcaksan kesinlikle bol kahve tuketmen lazım. Depend muhakkak al. Birde kayısı kompostosu bol yap inanılmaz gerekli oluyo.
gamzosgamzos Canım ben alt üst pijama önermem yani ben rahat edememiştim 1 hafta kadar gecelik çok rahatlık muhakkak depent bitter çikolata kahve al yanına ilk gün ağrında sızında olsa bol bol yürü ben 2.gün desteksiz yürüdüm bebeğimle ilgilendim yürümeye borçluyum ve göğüs pompan varsa muhakkak yanına al göğüslerini bol bol uyar sütün çabuk insin
Vijdan Ben depend aldım ama kimisi kilot gibi olduğundan kanama kontrolü için geliyorlar çıkartmak sorun oluyor diyorlar çok sık mı kontrol yapiyorlarki kimi çok.memnun kimide böyle yorum yapmisti
Deletedmom281 Vijdan 🍃O dediğiniz eskide kaldı , Kanama kontrolü 1-2 kez yapılıyor ilkinde doğumdan sonra ikincisinde hastaneden çıkmaya yakın. Zaten doktorunuz sürekli soruyor gaz,WC, kanama, dikişler nasıl diye. Saat başı hemşireler gelip soruyor.
Deletedmom281 Vijdan 🎈 birde Depend hayat kurtarıcı resmen. Benim aşırı kanamam olmasına rağmen hiç sızdırma yapmadı ben çok sık değiştirmiştim.
Vijdan Deletedmom281 teşekkür ederim ben de.eskide doğum yaptımda 🤣🤣 11 sene öncesi gibi şimdikiler öyle yorum yapiyor hastanın durumu ve hastaneye doktora göre değişiyor sanırım ama dediginiz gibi ben meraktan actim paketi denedim zaten çok rahat 😊