Van da yaşayan ama Adana da doğum yapacak biri olarak konuşuyorum. Lokman hekim hayata asla gitmeyin özellikle Yasemin ve Gülsüm Feyza’ya. Bu ikisi iyi görünebilir ama Yasemin’le bizzat tanıştım bir kontrolüme ona gitmiştim çok kötü ve sizin moralinizi bozarak testlere zorunlu hale getiriyor ki araştırdığımda herkese aynı şeyi yapmış bebeğin kilosuna annenin kilosuna takan Vs. Vs öyle biri bayağı sözlü tartıştım kendisiyle Bebeğimin 100 gr fazlasına şeker testi yaptır yaptır diye canımı sıktı e Dolayısıyla bende onunkini sıktım. Zaten kendisi sezeryancıymış normale resmen karşı bi doktormuş çevremde De sorup soruşturduğumda da aynı ve daha kötü şaşırtıcı şeyler öğrendim aman deyim size. Gülsüm de öyle tavsiye etmiyorum onun hakkında da iç açıcı şeyler duymadım.Hatice var pek konuşmaz aydınlatmaz az konuşan biri ama giden kişide var çevremde ben beğeniyorum fena değil demişti. Ben gittim beğenmedim ben detaylı bileği alışverişi yapmak isterim çünkü. Burcu Emine var bunlar da öyle beğenilmiyor diye duydum. Aslında Van da öyle iyiyin iyisi yok özel muayenesi olanlar çok iyi 👍🏻 lokman hekimciler fıss. Yalnız Ahmet hocayı biliyorum ona parantez açmak isterim. Arkadaşım yeni başladı ona çok iyiymiş beğenmiş zaten duyumlarımda hep bu yöndeydi gidilebilecek biri anlayacağınız. Ben bayan istediğim için gidemedim kendisine. Siz doktorunuzla devam edin size gidilmeyecek bildiğim kişileri söyledim. Şimdiden sağlıklı bir hamilelik ve sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah